Logo Storm en Bliksem

Creatieve (school)opdrachten

Hier vind je allerlei toffe dingen om te downloaden en uit te printen. Doe deze creatieve opdrachten bijvoorbeeld in je klas. 

Gratis lesbrief

Bij Storm en Bliksem hoort ook een gratis lesbrief, bomvol leuke en informatieve opdrachten! Ken jij bijvoorbeeld enkele scheepstermen? En heb jij al nagedacht over de stad van de toekomst? Ook kun je een woordzoeker doen, een level voor de game SkyBattle bedenken en nog meer. 

Ontwerp je eigen level

Deze opdracht is ook onderdeel van de lesbrief.

Jij hebt de Vitra-VR opgezet en ineens verandert je kamer in een level van SkyBattle. Overal liggen plotseling nieuwe voorwerpen en er zijn zelfs vij- anden die je aanvallen. Maar was is dat daar onder je bed? Dat lijkt wel een gevaarlijke robotkrokodil, of is het een bloeddorstig konijn?! Die moet je zo snel mogelijk verslaan, voordat hij jou te pakken heeft.

Download het bestand om aan de slag te gaan met deze opdracht.

Bouw mee aan de Suryatoren

Deze opdracht is ook onderdeel van de lesbrief.

Een Suryatoren is een gigantische totempaal die tot de hemel reikt. Iedere laag van deze toren ziet er anders uit. Je ziet er bijvoorbeeld een dier in, of een ander soort wezen. Alles mag! De top is het belangrijkst. Die heeft zelfs brede vleugels! Gebruik je fantasie om jouw laag zo mooi en bijzonder mogelijk te maken!

Download het bestand om aan de slag te gaan met deze opdracht.

Download een gratis rebus

Download gratis een rebus. Door hem op te lossen, kom je achter een gevaarlijke tegenstander van Storm en Bliksem.

Logo Storm en Bliksem

Beleef het avontuur!

Laat je e-mailadres achter en mis niks van dit nieuwste avontuur! 

© 2024 Uitgeverij Billy Bones | Michael Reefs