Logo Storm en Bliksem

Verzegel het portaal!

Het Hemelrijk is in gevaar, want de gevaarlijke Rafnodi uit het Rijk van de Duisternis zijn op weg naar een geheim portaal om dit te vernietigen. Wil jij toetreden tot de Hoeders van het Licht en dit portaal verzegelen? Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het plan van de Rafnodi mislukt. 

In totaal kun je raad vragen bij 14 bondgenoten. Zij bezitten waardevolle informatie om de locatie van het portaal te vinden en dit te verzegelen. Hieronder vind je een overzicht op welke dag deze bondgenoten hun informatie prijsgeven. 

De eerste 8 bondgenoten hebben ieder een plaatje met mysterieuze letters. Als je deze letters in de juiste volgorde zet, komt er een woord uit. Download onderstaand formulier en vul de woorden hierop in. Als je alle 8 woorden juist hebt ingevuld, lees je een eeuwenoud woord in de oranje vakjes. Dit heb je nodig om de locatie van het portaal te achterhalen. Klik op de button “Vind het Hemelportaal” en je komt dichter in de buurt van het portaal (let op: dit kan pas vanaf 8 oktober). Op de pagina die je nu opent, vind je meer informatie over hoe je het Hemelportaal kunt verzegelen.

Veel succes!

Klik op het wolkje achter de blogger om naar de site van deze persoon te gaan (let op: het wolkje is pas actief op de dag dat de blogger aan de beurt is).

Vind de locatie van het portaal!

Als je het eeuwenoude woord weet, kun je hieronder op de button “Vind het Hemelportaal” klikken. Let op: vul het wachtwoord met kleine letters in en denk aan de spatie!

Logo Storm en Bliksem

Beleef het avontuur!

Laat je e-mailadres achter en mis niks van dit nieuwste avontuur! 

© 2024 Uitgeverij Billy Bones | Michael Reefs